Reading Mode

Tävlingspremiär i Dinard! 2015-04-15

Sandra

Tävlingspremiär i Dinard! 2015-04-15

Tävlingspremiär i Dinard! 2015-04-15

Mamsen och jag är på plats i Dinard,  nordvästra Frankrike för årets första tävling. Det är en Letaccess tävling, undertouren till Europatouren. Jag spelade in banan igår och idag spelade jag pro am med sponsorerna till tävlingen. Jag blev tillfrågad att spela pro am igår då jag antar att de fått nys om mina longdrivng meriter :) jag känner mig väl förberedd och det ska bli superkul att gå ut och spela imorgon! Här är otroligt vackert! Jag spelar denna tävling för tredje gången! Får inte nog av den fantastiska utsikten från banan som ligger precis vid havet! Igår kväll fick vi skåda en solnedgång utan dess like samtidigt som vi såg hur båtarna låg på land. Det är helt sjuk ebb och flod här!