Reading Mode

Tävlingsdebut & helsida i Kristianstadsbladet 2013-05-24

Sandra

Tävlingsdebut & helsida i Kristianstadsbladet 2013-05-24

Tävlingsdebut & helsida i Kristianstadsbladet 2013-05-24

På grund av min sträckning i magen under kvalet till LET i december har jag skjutit på min tävlingspremiär. Förra veckan spelade jag första tävlingen för i år. Letaccess/Nordea Tour på Kristianstad gk. Massor av blåst och svårspelat,  men så kul det var!!! Jag slog massa drives långt och rakt för det mesta! Superkul! Framförallt var jag lycklig över att spela en tävling där jag slog den klubba som hålet var gjort för! Med andra ord så slog jag min driver på alla hål som det var möjligt! Nån lost ball här och var och lite mycket puttar. Inga toppscorer, men det kändes ändå hoppfullt för tävlingen som komma skulle. Tack till Lasse och Filip som gick caddie var sin dag :) Sölvesborg nästa! Där hade vi banan som medlemmarna själva säger, med de "högsta ruffarna". De menar då de 20 meter höga tallarna på båda sidor av fairway, på alla hål! Inte en safesida någonstans!! Kristianstadsbladet följde mig sista hålen igår och precis som de citerat mig i tidningen så var jag i varenda träd första nio! Första 8 hålen kom jag inte av tee! 4 dubbelboggeys på 8 hål. Sedan vände det med fairway träff och birdie på 9:an och sista 9 hålen igår och de 18 idag gick betydligt bättre! Jag började slå till bollen helt enkelt! Helt underbart! Från att ha känslan av att aldrig mer vilja sätta min fot på en golfbana till att fullkomligt älska sporten!! Tack igen Filip Trägårdh (duktig junior från Sövlesborg) för att du caddat även denna veckan! Du gjorde ett kanonjobb! Du fick mig att vända spelet totalt :) :) :) Fanny Sunesson som gått caddie till diverse tourspelare på herrtouren, var host för tävlingen. Mycket trevlig tjej! Hon var där varje dag och delade med sig av sina erfarenheter :) Tack till både Kristianstads och Sölvesborgs gk för fantastiskt arrangemang och väl genomförda tävlingar! I morses till frukost kunde jag läsa en helsida om mig i Kristianstadsbladet! Kul :) Tredje gången nu jag får en helsida i lokaltidningen på plats! 1:a sidan i Sundsvall och Norrköping och nu här ;) Stort tack till Sara Jelander, Putte och barnen för att jag fått bo hos er de här veckorna! Supermysigt :)