Reading Mode

Tävling på fina franska västkusten 2012-04-11

Sandra

Tävling på fina franska västkusten 2012-04-11

Tävling på fina franska västkusten 2012-04-11

Imorgon är det dags för tävling igen! Ska bli kul,  är som alltid laddad innan tävling och ser verkligen fram emot det :) Jag har länge jobbat på lite saker i svingen,  väldigt basic, men känner att de börjar sitta mer och mer! Måste bara se till att verkligen lita på det ute på banan! Jag har ju tappat en månads träning pga sjukdom och ser väl dessa två veckor lite som träningsläger, men det är svårt att inte tänka på prestation och resultat när det är tävling! No fear! Det är det enda som gäller denna veckan! Känner verkligen att jag börjar känna igen mitt spel så inget kan stoppa mig nu ;) Igen, utsikten från banan är helt fantastisk!! Vi spelade några hål på eftermiddagen idag och på bilden med mig, Erika och Sara ser man tydligt hur vattnet är på väg bort! Det är ju som jag skrev igår stor skillnad här på ebb och flod! Vi lär få förbereda oss för alla typer av väder! Hittills har det varit blåst med strålande sol mixat med regn, svänger fort här på Bretagnekusten