Reading Mode

Tack Helen för en fantastisk vecka i Orlando! 2014-11-19

Sandra

Tack Helen för en fantastisk vecka i Orlando! 2014-11-19

Tack Helen för en fantastisk vecka i Orlando! 2014-11-19

Kanonväder,  fina banor och underbara människor, vad mer kan man önska sig! Jag har haft en toppen vecka här i Orlando! Helen och Kenta har tagit väl hand om mig :) Vi har mestadels spelat på Arnold Palmers Bay Hill, men också några banor runt omkring. De hade även en annan vän, Ulf på besök så vi har haft roliga matcher. Kan väl säga att grabbarna hade lite kämpigt att slå oss :) Helen började hjälpa mig lite i somras. Det hon inte kan om hur golf ska spelas är nog inte värt att veta! Hon har ju 22 segrar, spelat 8 Solheim Cup och varit kapten för Europalaget. Kika gärna in på www.helenalfredsson.com :) Hon hjälper mig att tänka och spela enkelt! Helen kommer även att vara med mig som caddie på Europatourkvalet i Marocko i december. Tusen tack för en supervecka Helen :)