Reading Mode

Spel på ingarö och LD på Norråva! 2013-07-28

Sandra

Spel på ingarö och LD på Norråva! 2013-07-28

Spel på ingarö och LD på Norråva! 2013-07-28

I veckan som gått har jag spelat tävling på Ingarö Gk. Henrik kom upp i onsdags och agerat caddie! superduktig såklart! Tävlingen ingick både i LET-access och Nordea Tour. Jag spelade helt ok första rundan, +2, 15 greenträffar så spelet var stabilt, jag hade många bra birdiechanser! Äntligen börjar spelet kännas bättre och bättre! Rond 2 började ok, men sen kom nervositeten och jag kämpade i 18 hål, men kunde aldrig riktigt slappna av... Men det är väl bara att fortsätta, fortsätta och fortsätta! På fredagskvällen var det grillning och lite jippo, det skulle gissas längden på drivern! Henrik vann hela grejen med att gissa 1 meter ifrån! Mycket stolt är jag ;) I lördags sen var det dags för longdriving på Norråva! Fantastiskt roligt som vanligt :) jag hittade svingen och slog riktigt bra i semifinalen! 290, den andra som tog sig till final slog 265. Jag var i final med Linnea Thorsson som också spelar på touren i vanlig golf. Det var en mer spännande och lite halvrysare!! Med en boll kvar ledde Linnea med 2 m 262 mot mina 260! Sista bollen fick jag till en på 278 och säkrade vinsten!! Superkul att du var med Linnea! Det lär inte vara sista gången vi ser dig på en longdrivingtävling ;) bra jobbat även till de andra semifinalisterna Zandra och Sofie! Tack till Marcus Edblad och Patricia för en toppendag! Grattis till Andreas Persson och Johan Tumba som vann open och seniorklassen!