Reading Mode

Spel i vackra Schweiz! 2015-05-10

Sandra

Spel i vackra Schweiz! 2015-05-10

Spel i vackra Schweiz! 2015-05-10

Denna veckan har mamma och jag tillbringat i Gams utanför Zürich. Fantastiskt fin golfbana med en otrolig omgivning med snötäckta alptoppar! Även denna veckan var jag utvald att spela pro-am med sponsorerna till tävlingen. Jag kämpade på denna veckan och har liksom de två första veckorna i Frankrike och Spanien träffat 11, 12 fairways. Eftersom det är det som varit problemet innan, känns det väldigt skönt att det fungerar bra från tee!! De här tre tävlingarna är det inspelen till green och runt green som varit problemet! Jag kämpar på med mitt fokus! Järnen har ju alltid varit min styrka! Känns som att jag börjar få ordning på del efter del i spelet! Börjar bli dags för pusselbitarna att falla på plats