Reading Mode

Snart börjar allvaret 2012-01-07

Sandra

Snart börjar allvaret 2012-01-07

Snart börjar allvaret 2012-01-07

Nu börjar det dra ihop sig! På söndag är det äntligen teeoff :) Idag har vi spelat södra banan igen så nu har jag två varv på båda i bagaget. -3 sista 9 känns skönt :) . Vi har haft storm nu i två dagar, men det ska enligt prognoserna lugna ner sig. Känner mig ganska "urblåst" ;) haha! . Imorgon är det bara träning på schemat. Planen är att vara färdig till lunch för att sen ladda batterierna! Ska bli riktigt kul! Har nog aldrig sett fram emot ett kval så här mycket! Självklart känns det i magen att det börjar närma sig, men det ska det väl göra... Lite nervositet hör väl till. Som jag skev i går har vi tyska fotbollslaget Dortmund på hotellet!! Snacka om ögongodis ;) De är här på träningsläger. Hela laget stormade förbi mig i foajén för en stund sedan! Vid frukosten har de en egen vip-del, borde det inte vara vi som har den avdelningen ;) Blev ivägkörd när jag "råkade" gå till fel ställe för att hämta juice imorses!! Det är väl tur att vi har lite manligt här bland alla töser! Haha! Vill ni följa hur det går för mig så gå in på www.ladieseuropeantour.com