Reading Mode

ReMax World Longdrive top 8 final! 2014-11-09

Sandra

ReMax World Longdrive top 8 final! 2014-11-09

ReMax World Longdrive top 8 final! 2014-11-09

Så var det dags för final! Dagen började med pro am spel. Jag spelade med en kille från Golf Channel och tre andra killar som också jobbade i media branschen. Vi hade en supertrevlig runda och slutade på 3:e plats. Jag har alltså en 2:a och en 3:e plats i pro amen de här dagarna :) Finalen skulle ske på kvällen,  "under the lights". Nu var det alltså dags för mig att inta scenen! Jag skulle upp och slå bollar innan grabbarna satte igång! Bobby Wilson, lite av en legend inom longdriving var med uppe på tee, snackade och skojade med mig medan jag slog. Det var superkul! Tror att det för första gången på riktigt gick upp för mig att jag faktiskt gjort något stort! De har flugit mig ända till Las Vegas och vill ha mig att slå bollar innan herrarnas topp 8 final! Wow... Att vinna var stort, men känslan att gå upp där igen för show, för att de vill ha mig där, inför Golf Channel live och fullsatta läktare var helt fantastisk! Golf Channel visade också lite från vår final i Mesquite :)

Joe Miller skulle möta Jamie Sadlowski i första matchen! Super trist eftersom alla ville se dem två i final! Jag hejar ju såklart på Joe och fick förmånen att ingå i "team Miller". Jag fick sitta med dem på läktaren och stämningen var magisk! Miller slog ut Sadlowski och vi och alla andra var säkra på att nu blir det Europeisk vinst! Så blev det inte, Joe blev utslagen i semi av Jeff Crittenden med en ynka meter. Jeff fick sen styrk av en annan Jeff, Jeff Flag som blev årets ReMax World Longdrive Champion!