Reading Mode

Pappa och jag i Plzen utanför Prag 2014-07-08

Sandra

Pappa och jag i Plzen utanför Prag 2014-07-08

Pappa och jag i Plzen utanför Prag 2014-07-08

Efter 14 tim i bil anlände pappa och jag till Plzen utanför Prag. Bilresan gick kanon, busenkelt! En tim på Autobahn fick räcka för mig bakom ratten. Pappa "superman" Carlborg körde vidare hela vägen och påstod att "det var la inget, gick hur lätt som helst" :) jag sov mest! På vägen ner hade vi 33 grader och den temperaturen känns det som vi haft senaste dagarna. Klibbig, svettig åskvärme! Plzen är en mysig by, bra mat och billigt :) Jag hittade mitt hus idag, blir kanske kvar här ;) Banan är i fin kondition, men super liten. Jag slår två utslag som inte är järnklubba och det är på 17 och 18 där jag kommer att slå min trä 4, drivern kommer inte ens att åka med i bagen! 13.30 går vi ut imorgon och det går att följa på www.letaccess.com