Reading Mode

På g. bra från tee idag 2012-04-12

Sandra

På g. bra från tee idag 2012-04-12

På g. bra från tee idag 2012-04-12

Härlig dag på banan idag! Jag har haft superkul! Min driver får inte vara med för tillfället, tills jag har helt koll på svingen, men spoon och rescue sitter mitt i fairway! Jag vågade verkligen slå slagen, fantastisk känsla :) Jag var däremot inte helt bekväm med närspelet idag, inte så van vid sådan här typ av bana, vind och stenhårda greener! Närspelet är ju det som är svårast att träna hemma så här års så där gäller nog att ha lite tålamod! Känner ändå att jag är på gång, bitarna börjar falla på plats :) förkylningen börjar bli bättre så jag kände på lite fys i eftermiddags! Så lycklig :) Känner verkligen att min kropp behöver det efter alla sjukdomar! Vädret var över förväntan idag :) Vind, men stor sol :) Life is good!! R