Reading Mode

Mot varmare breddgrader! 2012-04-09

Sandra

Mot varmare breddgrader! 2012-04-09

Mot varmare breddgrader! 2012-04-09

Nu är det äntligen dags att åka till värmen igen! Först en tävling i Fankrike,  Dinard och sen veckan efter åker jag direkt till Zaragoza utanför Barcelona. Det är tävlingar på Letaccess, touren under Europatouren. Ska bli kul! Som det inte var nog med påssjuka och hjärnhinneinflammation så har jag nu dragit på mig världens förkylning! Sara Djos som jag reser med lär få lugn och ro, rösten är nämligen nästan borta! Det jag får fram är något hemskt kraxliknande läte! De två veckor hemma har ju varit allt annat än varmt! På långfredagen när det snöade på tvären fick jag lurat med mig en golfkompis från Norge, Gunilla. De var hemma över påsken och hon ville ha lite tips hur hon ska slå längre. Några små enkla träningstips och jäklar vad hon klippte till bollen :) Man kan väl säga att vi helt klart var väldigt ensamma på rangen!! På påskaftons morgon var det strålande sol, härligt! Snön som låg på morgonen försvann snabbt och när det var dags för träningspass nr 2 var det barmark igen och fullt med folk på rangen, kul :)