Reading Mode

Marocko!! 2012-12-05

Sandra

Marocko!! 2012-12-05

Marocko!! 2012-12-05

Är nu på plats och har spelat två inspelsvarv på båda kvalbanorna. 36 hål i söndags och sen 18,  18. Det ser mycket bra ut! Banorna är jättefina och passar Sandra perfekt ;) Den ena banan kan jag slå drives på 10 hål,  det är kul och bra att jag för en gångs skull får utnyttja min längd! Idag har jag bara puttat och chippat. Jag sträckte till vänster magmuskel igår förmiddag! Inte så bra! Har varit två ggr hos tourens osteopat idag, han har behandlat lite lätt och tejpat mig med kinestejp. Jag kommer inte att vara bra till imorgon, men eftersom jag inte har något val så är det bara att bita ihop så gott det går och hoppas på det bästa! Kan väl säga att magen är väl sämsta stället att ha ont på då det känns både i upp och nersving! Bortsett från skadan känns spelet kanon! Maria Boden som är caddie tycker att spelet ser fantastiskt bra ut :) hon hävdar att jag knappt missat en green sen vi kom hit och det är nog sant :) närspelet och puttningen känns också bra! Allt känns bra helt enkelt :)