Reading Mode

Longdriving i Orresta! 2012-07-04

Sandra

Longdriving i Orresta! 2012-07-04

Longdriving i Orresta! 2012-07-04

Nu har jag varit hemma och vänt och är på väg upp till Orresta för nästa tävling! Jag är nu inte längre obesegrad i longdriving,  förlorade finalen i lördags mot Heather LeMaster från USA. Jag var längst på förmiddagen. I finalen på kvällen var det bäst av 3 set. Jag vann första, andra drev hon ut mig med 2 meter. I tredje set fick jag inte till någon bra boll och Heather som slog mycket bra hela dagen stod tillslut som vinnare. Känns lite märkligt, har ju vunnit allt som jag ställt upp i sedan jag började med longdriving 2008. Det är helt klart bra för sporten att jag får konkurrens, men denna veckan får jag revange, nu ska det slås långt!!! Peter och de andra grabbarna lyckades inte heller så bra som de önskade så nu ger vi järnet i Orresta! Imorgon bitti börjar vi slå om vilka vi ska möta i 1:a matchen :) Det är sedan matchspel fredag, pro am lördag och finalspel på söndag :)