Reading Mode

Ljusglimtarna från Marocko! 2014-01-15

Sandra

Ljusglimtarna från Marocko! 2014-01-15

Ljusglimtarna från Marocko! 2014-01-15

Marockansk tv hade fått nys om att det var en världsmästare i longdriving på plats så en dag under kvalet kom ett tv-team till drivingrangen för intervju och så filmade de när jag slog drivar! Även media folket för Europatouren gjorde en intervju med mig under veckan! Kvalet gick ju tyvärr inte som planerat. Mycket var bra,  men det var också saker som var mindre bra. När du tävlar i golf så är ju det så att tricket är att få ihop hela spelet och det på tävling, när det gäller som mest! Banan i Marocko passade egentligen mig perfekt! Lång och tuff, men då gäller det såklart att jag får till det som jag är bra på och det som sagt under tävlingspress! Jag och Mikael är överens om att alla delar i spelet är bra! Kruxet är ju att alla sakerna ska vara bra samtidigt! Målet nu för 2014 är att "lära mig att tävla" se till att jag får till prestation när det gäller!! Det var fantastiskt bra att ha med mig Micke som caddie. Nu vet ju han exakt vad som händer i pressade situationer så vi vet vad vi ska jobba på :) jag har nu varit golfledig en månad och jobbat som en tok vardagar, kvällar och helger med olika extrajobb och tränat gym sena kvällar och tidiga morgonar. Nu börjar det bli dags att dra ner på "jobb" och kombinera det med träning för att sen om några veckor gå över till fulltime golf igen :)