Reading Mode

Letas i Kristianstad och Sölvesborg 2014-05-21

Sandra

Letas i Kristianstad och Sölvesborg 2014-05-21

Letas i Kristianstad och Sölvesborg 2014-05-21

Nu är tävlandet i full gång! Förra veckan spelade vi på Kristianstads gk och idag börjar det i Sölvesborg! Jag var bra med från tee alla rundor på Kristianstad vilket känns kanon. Nu ska bara de rackans puttarna i också så ska vi se att det blir ordning på spelet :) Jag bor hos Sara Jelander och hennes familj. Sara är en gammal tourkollega så det är superkul att få umgås lite nu när vi inte ses så ofta längre! De tar så väl hand om mig så bättre uppladdning kan jag inte få ;) Jag går ut sent idag, 12.40 så dagen har börjat med jogging och rörlighetsträning så nu är jag fit for fight för spel :) Filip Trägård, en kille från klubben som gick caddie förra året här nere ska gå även idag, han är själv duktig spelare så det känns bra och tryggt att ha honom på bagen! Följ hur det går på www.letaccess.com eller via ikonen på sidan.