Reading Mode

Letaccess Finland 2012-08-09

Sandra

Letaccess Finland 2012-08-09

Letaccess Finland 2012-08-09

Lite lätt morgonjogg längs vattnet! Ljuvligt en sådan här solig och fin morgon :) Papsen och jag anlände med båten i Åbo måndags morse, vi körde sedan en dryg timma till banan som ligger mitt ute på landet. Supermysigt, men 40 min till civilisationen och närmsta hotell, vilket är i Espoo strax utanför Helsingfors. Banan är kanonfin och idag är det dags för 1:a tävlingsrundan :) 13.35 är det start och går att följa på www.letaccess.com Mitt i banan hittar vi en gammal backhoppnings bana! Har förmodligen varit någon form av träningsanläggning innan det började golfas där :) Förra veckan i Jönköping hade jag Micke D och Gunilla på bagen. De båda boostade mig massor med positiv energi och sista rundan fick jag i 5 birdies med bud på fler :) Spelet har känts bra under inspelet och träningen i veckan så nu Papsen så kör vi :)