Reading Mode

Legendariskt möte idag! 2014-11-11

Sandra

Legendariskt möte idag! 2014-11-11

Legendariskt möte idag! 2014-11-11

Kom till Orlando och Helen Alfredsson i går kväll. Jag ska vara här i en vecka och träna! Idag har jag lärt mig: träffa mitten på fairway, slå wedgarna på pinnen och putta i hål! Golf är så enkelt ;) Vid lunchen fick jag hälsa på en farbror som jag förstod att Helen kände väldigt väl. Hon presenterade mig som World Champ, han skojade om att han inte skulle våga spela med mig och att jag skulle ge honom en lektion ;) Inte förrän han lämnade oss gick det upp för mig vem han var!!! The King of Golf! Arnold Palmer! Han äger banan Helen är medlem på Bay Hill och hänger där på dagarna. När han sen var framme igen och skojade med oss tjejer kunde jag ju inte annat än säga ja till en bild ;)