Reading Mode

Laddar för fullt inför VM! 2012-10-13

Sandra

Laddar för fullt inför VM! 2012-10-13

Laddar för fullt inför VM! 2012-10-13

Nu börjar det närma sig! Idag bär det iväg till Las Vegas. Underbart! Sol och värme och så är det återigen dags för VM i longdriving i Mesquite, 1tim utanför Vegas. Den 17-18 tävlar jag och farsan. Peters sistachansenkval börjar den 19:e. Ni kan följa hur det går på www.longdrivers.com Sista tiden hemma har varit fullt upp med träning. I onsdags var vi på nyöppnade Göteborgsgolfhall och körde en liten tävling inomhus. Både gymträningen och träningen av drivar har känts mycket bra :) Stort tack till Carro för hjälpen och peppningen med driverträningen. Tusen tack även till Ingvar och Magnus på Hälsostudion för hjälpen med gymträningen. Känner mig mycket väl förberedd nu när jag åker iväg och ska göra allt jag kan för att försvara min VM-titel :).