Reading Mode

kan knappt röra mig!! 2011-11-02

Sandra

kan knappt röra mig!! 2011-11-02

kan knappt röra mig!! 2011-11-02

Crossfit 06.30 idag igen! Kunde knappt ta mig ur sängen! Aj min kropp! Idag fick vi med oss både bror och Helena :) Passet var fantastiskt kul igen, men smärtsamt! Jag var ju rätt så köttad efter de senaste dagarna, men när jag väl var uppvärmd och igång så gick det ok! På alla crossfitpass tävlar man på ett eller annat sätt, mest mot sig själv, men jag får ett sånt jäklar anamma! Efter passet var jag helt slut! Igen! Lite frulle och sen upp och kolla på långa bollar! Joe Miller och Carl-Johan Hellström var de europeer som tog sig vidare från idag till på torsdag! 2 av tre som slog över 400 yards idag! Richard Andersson åkte tyvärr ut idag, han slog bra, men rök på 380 yards! Inga dåliga längder! Imorgon har vi ett nytt gäng att heja på :) Carl-Johan Svensson (från Herrljunga) och Andreas Persson är de svenskar som slår imorgon! I eftermiddags slapp jag fyspass nr 2 och tränade golf istället :) Man kan väl säga att vag var rätt så svåruppvärmd... järnslagen känns riktigt bra :) nu är det ju inte longdrivingträning som gäller utan träning inför kommande kval i januari :)