Reading Mode

Jag älskar mitt jobb!!! 2012-05-15

Sandra

Jag älskar mitt jobb!!! 2012-05-15

Jag älskar mitt jobb!!! 2012-05-15

Jag spelade andra inspelsvarvet på Ljungbyhed idag och det känns så bra!! Jag tjatar om mina slag som bara blir bättre och bättre och så är det verkligen! Just nu njuter jag varje sekund! Jag är så lycklig att jag mer och mer hittar tillbaka till mitt golfspel som jag någonstans vet att jag kan! Tränade puttning hela förmiddagen och börjar efter si sådär snart 20 år på golfbanan inse att det kanske inte är så komplicerat... Varför göra det svårt när det kan vara enkelt ;) I eftermiddags sen smällde jag i 5 birdies på banan med bud på fler :) ja, jag vet det är inspel och ingen press, men jag känner att jag är så nära att det blir riktigt bra nu :) Erika var med 9 hål och danskan Monica och jag spelade 18. Det blåser fortfarande här nere i skåne, inte som förra veckan, men såpass att jag nådde greenkant med spoon på ett 320 meters hål. Imorgon är det dags för tävling igen :) Nu får det vara slut på alla fjanterier och börja presteras när det verkligen gäller! Imorgon siktar Papsen och jag på många smällar i näven! (en smäll för varje birdie & eagle) Jag slår bollen bättre än någonsin, spoonen slår jag så bra att den går längre än min driver och är puttern het är det inget som kan stoppa oss! Farsgubben och mig :) Det är dagar som denna som jag känner att jag har världens bästa jobb :)