Reading Mode

Härlig dag för ungdomar på WOG 2012-03-04

Sandra

Härlig dag för ungdomar på WOG 2012-03-04

Härlig dag för ungdomar på WOG 2012-03-04

Idag har jag varit på World of Golf i Göteborg. En härlig vårdag :) Det var en dag för ungdomar där de fick träffa golfproffs och longdrivare! Först var det longdrivingtävling mellan longdrivare och golfproffs. Sedan fick de unga tjejerna och killarna slå lite drivar och det tävlades i närspel med proffsen. Jag skulle vara med och tävla för longdrivarna,  men vaknade upp i morses med världens svullnad i ansiktet!! Trodde jag åkt på påssjuka! Det såg ut som jag hade svalt en rugbyboll! Enligt doktorn är det inflammation i spottkörtlarna. Ipren,  vila och suga på sura saker som citron fick jag i behandling. Inga drivar för mig idag alltså! Fick heja på de andra istället :) Måste säga att de långslående herrproffsen imponerade!! Efter golfen var det hockeymatch för herrarna i Skandinavium. Tyvärr fick jag hoppa över att kolla på matchen och vara med på middagen på kvällen då min svullnad bara blivit värre och värre!! Hoppas verkligen det lägger sig snarast! Inte kul alls!