Reading Mode

Golf golf golf! 2015-10-12

Sandra

Golf golf golf! 2015-10-12

Golf golf golf! 2015-10-12

Det har varit en fantastisk sommar på många sätt! Det "dåliga" vädret liksom spelar inte så stor roll då fokus ligger på andra saker. Saker som att få bollen i hål på så få slag som möjligt! Det är med blandade känslor som jag summerar sommaren! Att kämpa och slita varje dag med något som är det bästa du vet, men som du sen inte får ut det resultat du önskar och som du vet du kan är otroligt frustrerande! Tur är att jag har världens bästa folk omkring mig! Min familj, mina vänner, sponsorer och mitt "Team Sandra". Känns fantastiskt att känna stöd och stöttning oavsett hur resultaten är! Jag har under säsongen varit runt om i Europa och tävlat på Letaccess touren och fick även chansen på en Europatour i Prag. Min rosa fara har rullat många mil genom Europa. Simon, mamma och pappa har turats om med caddiejobbet. Nu senaste veckan var pappa och jag nere i Ljunghusen på årets sista tävling, Nordea tour finalen. Nu blickar vi framåt!