Reading Mode

Fortsatt fina slag 2012-04-13

Sandra

Fortsatt fina slag 2012-04-13

Fortsatt fina slag 2012-04-13

Mina slag börjar verkligen sitta :) Det känns så underbart :) Jag kan äntligen känna igen min golf :) Jag känner mig mer och mer bekväm från tee och med bollen i spel är det betydligt lättare att komma nära pinnen :) Problemet den här veckan var på green, hade idag 14 greenträffar och 39 puttar! Jag missade 7 puttar inom en meter idag, det är 7 för många! Bortsett från det har jag verkligen njutit på banan de här dagarna :) När vi var längst bort på banan längs vattnet kom en domare fram till oss och gav oss ett papper på alla ställen vi kunde skydda oss på om det blev åska! Jag hade sett små bunkrar och trodde de var gamla skyddsrum från kriget! Inte kunde jag drömma om att de var skyddsrum för thunderstorms!! Lyckligtvis gick ovädret runt oss :) Vi har alltså haft ännu en dag med väder långt över förväntan :) Imorgon är det träning som gäller innan vi drar vidare till Spanien! Denna veckan har jag bott med Sara Djos och en tjej från England, Eleanor Givens. Två friska fläktar :) Många skratt :)