Reading Mode

Europatouren, som jag har saknat detta 2012-03-21

Sandra

Europatouren, som jag har saknat detta 2012-03-21

Europatouren, som jag har saknat detta 2012-03-21

Senaste dagarna har vi spelat och tränat! Imorgon är det dags! Ska bli så kul :) Jag har verkligen saknat det här!! Helt underbart, sol, varmt, golf på en fantastisk anläggning, mycket folk och media :) Det är ju heller inte helt fel att spela om dryga 3 mille och en bil som HIO-pris :) Stackars Mamsen fortsätter slita med bagen! Är imponerad att hon är så stark! Inte helt lätt att släpa runt på bagen i 30 graders värme utan vagn! Måste erkänna att det känns i kroppen att jag legat sjuk i nästan 2v, men imorgon är det tävling och då flödar det av adrenalin i kroppen :) Jag går ut 12.50 imorgon och det går att följa på www.ladieseuropeantour.com Herrarnas Europatour går här samma vecka fast på en annan bana! Ikväll har det varit gemensam välkomstceremoni, mycket trevligt! Kul att det är lite gemensamt. På lördag är det galamiddag på deras hotell :) Jag tycker att vi bor flott, men deras ska tydligen vara ännu finare! Vi är 10 svenska tjejer som spelar denna veckan och de svenska killarna är 9 stycken! Härligt är också att mer än hälften av oss är från Göteborgstrakten :)