Reading Mode

Europatouren i Slovakien! 2014-06-17

Sandra

Europatouren i Slovakien! 2014-06-17

Europatouren i Slovakien! 2014-06-17

Har kommit med och får spela två Europatourtävlingar på raken! Är nu i Slovakien, Tale och kommer att spela i Italien, Perugia nästa vecka. Ska bli så kul! Brorsan anlände i eftermiddags och ska gå caddie denna veckan! Jag spelade banan med Viva Schlasberg och Isabella Ramsey i morse. Gick även några hål senare med Peter. Banan är mycket fin! Greenerna så snabba att de till och med meddelade idag att de kommer att låta de växa lite. Med de onduleringar som är på greenerna i de i dagsläget omöjligt på vissa greener. Tale är även en skidort, supermysigt, men mitt ute i ingenstans. När jag var här för två år sedan vann jag en longdrivingtävling utför en skidbacke! På fredag efter 2:a rundan har jag chansen igen :) I kväll har vi haft välkomscermoni med inhemskt uppträdande, någon typ av slovakisk folkdans :)