Reading Mode

Dags för VM! 2015-10-13

Sandra

Dags för VM! 2015-10-13

Dags för VM! 2015-10-13

Nu reser Simon och jag till Dallas! Det är dags för årets VM i longdriving! Efter många år i Mesquite utanför Las Vegas är det i år flyttat till Thackerville Oklahoma, ca 1 tim norr om Dallas. Senaste veckorna har jag tränat golf och longdriving parallellt. Jag har även senaste månaden fått kontinuerlig behandling av Carro på Viscus så nu är kroppen i topptrim! Tack alla som har varit med och hjälpt och stöttat mig extra senaste tiden! Simon, mamma och pappa såklart. Tack till Marcus och Sara för pepp under träning förra helgen. Även tack till Jessica och brorsan som var med på ett träningspass i helgen. Tack Helen för pepp och coachning igår! Tack till Kent , David och alla på Dormy. Tack Theresa och Magnus och de andra på World of golf för hjälp senaste tiden! Tack till Fredrik, Daniel och Sue på Callaway! Ska bli så spännande med nytt Samarbete! Tack till Alltronic som gav extra sponsring inför resan! Ska bli superkul och jag ska göra allt för att försvara min titel!