Reading Mode

Dags för LET-kval i Marocko 2013-12-04

Sandra

Dags för LET-kval i Marocko 2013-12-04

Dags för LET-kval i Marocko 2013-12-04

Imorgon börjar kvalet till Europatouren. Vi spelar på Royal Dar Es Salam Golf Club i Rabat, Marocko. Jag har med mig Mikael Detterberg som caddie, det är kanon! Micke är en superduktig spelare själv och är ju från i somras min tränare, vi har spelat ihop sen vi var 11-12 år och dessutom är vi bra vänner så det är en perfekt combo. Banan är superfin, men lång, 6100 meter och tuff som tusan! Jag kommer att för ovanlighetens skull att slå massor av drives så är bollen i spel kommer jag ha fördel av min längd den här veckan! Det ska bli kul att gå ut imorgon och jag är fantastiskt glad att jag har glädjespridaren Dettis med på bagen den här veckan då det är viktigt att kunna släppa fokus och ha lite skoj mellan slagen :)