Reading Mode

Blött i Sundsvall! 2012-09-04

Sandra

Blött i Sundsvall! 2012-09-04

Blött i Sundsvall! 2012-09-04

Pappsen och jag flög upp till Sundsvall onsdag eftermiddag. Sprang runt banan på 3 tim innan mörkret förr. Den var i kanonskick :) Spelade en supertrevlig pro Am på torsdagen och precis som för ett årsedan blev jag extra uppmärksammad som världsmästare under pro Am-middagen :) Sen var det dags för tävling. Visste att regn stod på prognosen, men ingen hade kunnat drömma om att det skulle bli så illa! Regn, regn, regn utan stopp i två hela dagar!!! Banan låg under vatten! Första dagen spelade jag 1 hål, sen avblåst och väntan i klubbhuset. Andra dagen hann vi till 9:an, sen avblåst och väntan. Jag slet som ett djur i ovädret och spelade riktigt bra, men ronden annullerades. Kanske det som var mest rättvist eftersom vissa knappt hade hunnit starta och andra hunnit nästan 18 hål i ovädret, men för mig som låg bra till var det ju lite trist. Det slutade med att vi fick avgöra tävlingen på 27 hål på söndagen. Jag spelade fortsatt ok och blev 17:e tillslut. Spelet från tee till green är så mycket bättre och det är superkul med golf igen!!! Jag hade många bra birdiechanser så får jag till närspelet kan det snart bli riktigt bra :) Spelet har känts bättre och bättre sista tiden, fler och fler ok rundor och även om jag inte fått till scoren alla varv så är det mycket som är bra :) Ska bara se till att få bort skithålen och våga slå fram birdieputtarna! Klubben hade det inte lätt med allt regn, men banarbetarna och alla runt omkring tävlingen gjorde ett fantastiskt jobb :)