Reading Mode

Året som gått 2013-01-15

Sandra

Året som gått 2013-01-15

Året som gått 2013-01-15

Ja då har ännu ett år passerat. Visst flyger tiden fram, ibland behöver man bara stanna upp och fundera över, var är jag och vart är jag på väg?! 2012 började inget vidare, jag åkte på påssjuka, blev tjock som en boll! Till följd av det fick jag hjärnhinneinflammation som gjorde mig trött och satte sig på balanssinnet. Jag tappade 2 månader av fysisk träning och självklart blev golfspelet också lidande. Jag tyckte ändå att jag återhämtade mig relativt fort och har den här säsongen varit på resande fot mer än på länge! Jag har spelat 3 tävlingar på Europatouren, en hel del tävlingar på Letaccess, undertouren till Europatouren och även en del tävlingar på Nordeatour i Sverige. Jag har också hunnit med några longdrivingtävlingar. Jag har försvarat mina titlar i både VM i matchspel, Aldila World Power Golf Matchplay på Orresta och VM, RE/MAX World Longdrive Championship i Mesquite utanför Las Vegas :) Säsongen avslutades med kvalet till Europatouren i vanlig golf för 2013. Jag kände mig i bättre form än någonsin. Jag kom till Marocko från VM full med självförtroende och var verkligen på gång. Allt kändes kanon, banorna passade mig perfekt! Då händer det värsta tänkbara! Två dagar innan kvalet börjar sträckte jag den inre magmuskeln på vänster sida. Jag tog mig igenom förkvalet med en fruktansvärd smärta! Nu, 6 veckor senare är jag betydligt bättre, men fortfarande inte helt bra. Jag går hos sjukgymnast 2 ggr/v och tränar på så mycket jag kan. Jag fick i fredags klartecken att jag kan börja köra på i gymmet som vanligt så länge det inte gör ont! Jag ska också denna veckan börja svinga lite försiktigt utan boll och se hur det känns :) Jag ser mycket fram emot säsongen 2013, har många spännande projekt på gång :) Jag vill också passa på att tacka min familj, mina vänner och sponsorer som alltid stöttar mig :) Det är ni som gör det möjligt för mig att leva min dröm :)