Reading Mode

Är nog inte helt fit for fight! 2012-03-23

Sandra

Är nog inte helt fit for fight! 2012-03-23

Är nog inte helt fit for fight! 2012-03-23

Får nog erkänna att det var lite för tidig att tävla! Jag har ju legat sjuk i nästan 2 veckor och även om jag känt mig ok senaste veckan så har jag varit otroligt trött! Hjärnhinneinflammation kan ju sätta sig både på balanssinnet och koncentrationen! Idag hade vi nästan 40 grader varmt och jag kände inte alls igen mitt spel! Det gick som ni förstår inte bra idag! Jag väljer att inte gräva ner huvudet i sanden för det! Nu ska jag vila några dagar tills jag känner mig helt frisk! Jag har lärt mig av detta hur viktigt det är att lyssna på kroppen! Hälsan är ju det viktigaste vi har och det är inte alltid så bra att bita ihop! En mamma till en annan spelare är sköterska och hon har sagt till mig varje dag att ta det lugnt, men jag vill ju så mycket och har ju inte haft vilja och tid att känna efter!