Reading Mode

Ångermanlands tidning 2012-07-19

Sandra

Ångermanlands tidning 2012-07-19

Ångermanlands tidning 2012-07-19

Jag är uppe i Härnösand på kändisgolf :) mycket trevligt! Normalt har de en hockeyspelare som profil för eventet, men i år tyckte de att det var kul att ha mig istället :) Det var därför en artikel i dagens Ångermanlands tidning :)http://allehanda.se/sport/1.4913652-varldsmastaren-gastar-stadsgolfen Det stod även lite i Sundsvalls tidning :) De andra "kändisarna" spelade i var sin boll, men jag stod på ett hål och slog drivar som de fick använda :) Jag fick mycket uppmärksamhet och blev presenterad både innan och efter :) Det har varit en toppendag, men helt klart känns det i kroppen att jag slagit drivar i 6 timmar, det var ju 32 lag och ibland fick jag slå en "mulligan" så det har slagits en del drivar ;) Nu är det dags för middag :)