Reading Mode

Åkte hit för att vinna... 2013-09-25

Sandra

Åkte hit för att vinna... 2013-09-25

Åkte hit för att vinna... 2013-09-25

Jag åkte hit för att vinna min tredje Remax World longrive champion titel. Så blev det inte! Det kändes bra andra omgången första dagen när 6 st skulle bli 3,  då hade jag längsta bollen med marginal! Jag slog några bollar som var ok i finalen,  men kände att jag hade fler meter i kroppen! Känns just nu otroligt surt att bli 2:a och förlora med 3 meter! Nu håller vi alla tummar för lillebror Peter imorgon 9.30, 18.30 svensk tid! Han skulle ha slagit idag, men det blev förskjutet pga storm. Joachim Hultman, Andreas Persson och Joe Miller är de européer som är klara topp 48. De slår i morgon em. Slår Peter bra imorgon är han också topp 48 och får då slå på eftermiddagen igen! Imorgon ska jag vara med och filma för golf.com, världens största golfsite, blir spännande! Härom dagen spelade Henrik och jag Wolf Creek, fantastisk bana! Är utsedd till topp 10 av spektakulära banor :) kändes som att vi var på månen och spelade :)