Reading Mode

6 birdies idag 2012-04-21

Sandra

6 birdies idag 2012-04-21

6 birdies idag 2012-04-21

Spelet kommer mer och mer! Idag njöt jag verkligen på banan! Jag gick på par idag och det är fortfarande mycket som kan bli bättre! Spelet var lite upp och ner under dagen, men 6 birdies fick jag till :) Skaffade mig många bra chanser så det var absolut bud på fler! Jag känner att jag har så mycket bra spel i kroppen som bara vill ut ;) snart mina vänner så smäller det :) Dessa två veckor har jag spelat väldigt defensivt. Jag jobbar ju på en del saker i svingen så tills det sitter får drivern vila. Jag har slagit mycket järn från tee. Tänk vad birdies jag ska göra när stora klubban är med igen :) Igår gick det mindre bra så jag får inte spela imorgon. Erika och jag är nu på ett flygplatshotell i Barcelona, vi fick bokat om biljetterna och flyger hem imorgon. Mina nya TaylorMade klubbor är hemma och väntar! Längtar :)