Reading Mode

1a rundan helt ok 2014-07-06

Sandra

1a rundan helt ok 2014-07-06

1a rundan helt ok 2014-07-06

Förra veckans spel i Perugia var av blandad kompott. Jag tycker fortfarande att känslan är jobbig från tee, men det är inte där jag lägger slagen! Trots obehag får jag ut bollen på fairway! Efter första rundan var jag helt ok med på mina +2. Banan hade tuffa greenområden så det var inte jättelåga scorer. Cutern låg på +3 efter första dagen vilket är högt för en europatourtävling. Den rundan hade jag, 7 fairway träffar, 12 greenträffar och 30 puttar. Det var alltså ingen direkt skillnad i spelet från tee till greeen utan skillnaden var att jag faktiskt satte flera av de viktiga puttarna. Känslan var att jag hade hur många chanser som helst och satte absolut inte allt, men 30 puttar är ett steg åt rätt håll :) Dag 2 började lite knackigt och jag hamnade i läge då jag behövde jaga, birdiechanser blev bogies. Det är bara att fortsätta och ha tålamod! Efter andra rundan blev jag tillfrågad igen att slå lite bollar för juniorerna på klubben. Kul att kunna hjälpa till och få inspirera lite :) Nästa vecka är det letaccess i Prag.

Foto taget av Tristan Jones